Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, oktober 2020

Oktober starter med en knitrende fuldmåne i dit hus for karriere, hvilket gør denne måned til et udmærket tidspunkt for karriereinitiativer og til at finde en balance mellem familie og arbejde. Der er mange udfordringer forude i forbindelse med at nå dine mål og det kan være fordi der opstår forhindringer, som har brug for din tålmodighed for at klare dem en ad gangen.

Hvis du har en chef eller har med magtfulde autoriteter at gøre, er det en tid hvor folk spiller hårdt spil og kan let opleve at du befinder dig i et magtspil og opvisninger af styrke. Folk har en tendens til at prakke dig deres meninger på og at vise deres dominans. Den kloge Krebs forsøger at nedspille konfrontation og tilbyde kompromis, frem for at møde modstand. I de sidste 10 dage måneden, vil du være i en langt stærkere position, men midten af oktober er en tid, hvor det er bedst at holde dig ude af skænderier.

Nymånen den 16. er vigtig fordi der er en familieudvikling, som kræver en form for transformation eller forandring. Det er nok bedst at lade som om du går med på det folk insisterer på, også selv om du syntes de er stædige eller dumme. Det ser ud til, at folk syntes at ultimatummer er en bedre vej til at løse uenigheder end fornuftig diskussion. I slutningen af måneden, hvis folk ønsker at spille hårde, giver du igen af samme skuffe.

Dagens Horoskop